Услуги и FQA

Вести од индустријата

Повеќето луѓе избираат да направат PFM Crown. Што има толку добро во тоа?05 2021-07

Повеќето луѓе избираат да направат PFM Crown. Што има толку добро во тоа?

PFM Crown е целосното име на порцелан споен со метална реставрација, што се однесува на реставрација направена со топење на керамички прав со помош на висока температура под вакуумски услови и негово врзување на специјално обработена метална површина.
Како да ги исправите забите со шипки?10 2021-03

Како да ги исправите забите со шипки?

Како да ги исправите забите со шипки? Што треба да се направи? Бак забите треба да одат во болница за детален стоматолошки преглед. Доколку нема контраиндикации, протезите може да се користат за регулирање на растот на забите. Овој процес е долг, а ќе бидат потребни околу 1-2 години за да се заврши!
Колку години се потребни за корекција на забите?10 2021-03

Колку години се потребни за корекција на забите?

Да се ​​биде уреден и убав заб е сон на многу луѓе. Тие ќе изберат некои методи за да им ги направат забите поубави. Ако им израснат забите, за жал не се толку добри како што сакаат. Но, сега ортодонцијата може да помогне во реконструкција на забите, ако сакате да направите ортодонција, мора да имате доволно трпение. Потребни се неколку години за да ги исправите забите, па ќе ви го покажам соодветното знаење.
Како да ги одржувате забите здрави10 2020-12

Како да ги одржувате забите здрави

Здравјето на забите не е поврзано само со секојдневната исхрана, туку има големо влијание и на изговорот и изгледот.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept